Werkwijze en mogelijkheden

Om als bedrijf of vaste klant te bestellen op rekening, kunt u zich eerst laten registeren via Registreer bovenaan de pagina. Na verzending van uw aanvraag, zullen wij deze spoedig activeren, zodat u op rekening kunt bestellen via Log in. Voor uitleg over het bestellen verwijzen wij u naar de informatie button.

Maar als nieuwe leverancier vinden wij een persoonlijke kennismaking belangrijk, indien van uw kant dit wenselijk is. Echt alleen zo kunnen wij uw ideeën en wensen correct uitvoeren. Een goede samenwerking begint met een juiste communicatie.

U kunt direct op rekening kopen en u ontvangt één verzamelfactuur. En soms is het mogelijk om het aan te sluiten op uw inkoopsysteem. Naast duidelijke afspraken bieden wij de mogelijkheid tot een eigen bestelmodule in uw huisstijl,  zodat het voor uw medewerkers herkenbaar is dat wij uw vaste leverancier zijn voor de bloemen.

Daarnaast  kunt u het bloemwerk meer op uw bedrijfsidentiteit af te stemmen. U heeft de mogelijkheid om uw logo op de tekstkaartjes te laten afdrukken.

En naar uw relaties kunt u uw bedrijfsidentiteit kracht bij zetten door een bloemstuk altijd in een bepaalde stijl of vaste kleuren te maken. Zo geeft u wederom uw visitekaartje af! 

Ook met aanbestedingen hebben wij ervaring! Indien wenselijk kunnen wij een duurzaamheidscertificaat overleggen.

Een passende creatie voor een beurs of event kunt u ook met een gerust hart aan ons overlaten. We hebben hierin ruime ervaring. 

Of misschien vindt u het makkelijk om een eigen bloemenbon (opgemaakt in uw huisstijl) weg te geven. Deze bloemenbon kan dan landelijk worden ingewisseld bij 1.200 fleurop-bloemisten of bij fleurop.nl. De waarde liggen vanaf € 7,50 tot € 150,00 en is onbeperkt geldig.